Tillbehör

bilder_14

Teknikbox för pump och filter. Denna kan sättas under trall/sten.

varmepump

Värmepump I olika storlekar beroende på pool. Denna håller konstant vattentemperatur i poolen. Strömbesparningen i jämförelse med elektrisk värme är överlägsen.

poolrobot

Poolrobot för automatisk dammsugning av poolens golv och väggar samt vattenlinjen.

Lamporna höjer poolens exteriör om kvällarna. Dessa finns att få i olika färger.

Glasfiberpoolens uppbyggnad

Glasfiberpooler har blivit väldigt populära under de senaste åren, därför har också kvalitén av dess tillverkningsämnen ökat drastiskt.

De pooler jag säljer byggs av certifierade material med mycket hög kvalité, särkilt gjorda för tillverkning av utomhuspooler. Poolerna är hållfasta mot framförallt UV, kemikalier och vatten. Genom denna utveckling kommer du få en produkt som är av högsta ytbeständighet och hållfastighet mot väderleken.
Du kan till och med rengöra den med kemikalier utan att vara rädd om dess fortsatta oklanderliga utseende. En tillämpning av de bästa materialen garanterar riktig spänstighet och beständighet till denna produkt.

Några utav de materialen som används är polyesterkådor, glasmattor och vinylestermattor som också används till bygget av bl.a. små båtar, yachter och flygplan – plaster som är 100% säkra för människan.

Ägare av glasfiberpooler uppskattar komfort och nöjet av att använda de, samt att de är lätta att underhålla.