Pooler

Coral och Luxe Pools – pooler för vårt nordiska klimat

Välj en glasfiberpool från Laholms Pool så får du ett komplett och badklart poolpaket med mycket hög kvalitet. Vi tar hand om hela entreprenaden – från första spadtaget till färdig pool.

Laholmspool är ett dotterbolag till Kövlinge Bygg AB, ett byggföretag som startade redan 1993 och som numera är väl etablerat i södra Halland. Dessa erfarenheter och kunskaper har vi stor nytta av i Laholms Pools verksamhet.

Våra glasfiberpooler är särskilt tillverkade för att klara vårt tuffa nordiska klimat med frost och tjäle. Poolerna innehåller bl a vinylester, vilket gör dem slitstarka och åldersbeständiga mot UV-strålning, kemikalier och vatten.

Coral

Glasfiberpooler från Coral – hög kvalitet till lågt pris

Glasfiberpooler från Coral ligger i en något lägre prisklass men håller mycket hög standard. Gel-coat av toppkvalitet. Poolen placeras på ett golv av frigolit och marken återfylls med torrbruk.

Välj någon av våra sju modeller.

Luxe Pools

Glasfiberpool från Luxe Pools – en av världens bästa glasfiberpooler

Luxepoolerna har en stålbalk i kanten upptill, vilket gör dem extremt stabila. Gel-coaten, som är poolens beläggning, är pianoblank och mycket hård och lätt att hålla ren. Den blanka ytan gör också att alger inte får fäste och ger den där härliga färgen och glittret i vattnet som gör att man vill hoppa i direkt! På Luxe Pools pooler kan du välja en annan färg på trappan.

Marken runt en Luxepool återfylls med makadam.

Välj mellan nio modeller.

Prisexempel

färdigt poolpaket för ENDAST 2134:- / Mån.

POOL: London 6,20 x 3,10 x 1,40
TILLBEHÖR: pump, sandfilter, LED-lampa, breddavlopp, inlopp, städpaket, mm.
TAK: 6,42 x 3,90 x 0,96, kanalplast, sidodörr, extra skenor, OBS! färdig monterat från fabrik.
VÄRMEPUMP: Ingår
FRAKTFRITT: Frakt ingår i Skåne, Halland, Blekinge, Småland.